Boka biljetter

Pris: 150:-

Åldersgräns: Barntillåten

Speltid: 90 min

Skådespelare: Linda Wincent, Nora Bredefeldt, Isak Holmen Sørensen

Världen enligt Rosling

Som första teater någonsin sätter Norrbottensteatern upp Hans Roslings liv och tankevärld! Världen enligt Rosling är en helt nyskriven pjäs som bygger på läkaren och folkbildaren Hans Roslings världsberömda böcker och föreläsningar om tillståndet i världen.

Precis som Roslings föreläsningar är pjäsen en komisk föreläsningsshow i högt tempo. Tre skådespelare tar oss med på en hisnande resa och slår hål på våra egna fördomar om världen.
För vad tror du själv? Hur många procent av världens flickor har en grundskoleutbildning idag? Har krigen mellan nationer minskat eller ökat de senaste 50 åren? Och hur många procent av alla barn världen över får idag någon form av vaccination? Tänk om svaret är bättre än du kunde föreställa dig? Allt blir inte sämre. Mycket blir faktiskt bättre och det är inte försent att rädda världen!
Materialet har dramatiserats av Rasmus Lindberg, vice teaterchef och dramatiker. Regissör är Ragna Wei som lett Borås Stadsteater och även grundat och drivit Teater Insite i Malmö.

 

 

 

 

Pris: 150 kr per biljett. Biljetter köps via tickster:

https://secure.tickster.com/sv/kh6xl469wc3ch47/products

 

 

 

Datum
Torsdag 1 Januari 19:00

Kommentera

Vad tycker du? Recensera, kommentera eller betygsätt.